Diversen

Masterclass thema 14: Floral interior design

Ook in 2012 wordt er weer een zeer interessante masterclass georganiseerd voor gevorderde bloemschikkers die lid zijn van Groei & Bloei.
Frits Hoogers (Florafrits) zal binnen het thema Floral interior design een les verzorgen over de combinatie van bloemstuk en interieur.

In de masterclass wordt er aandacht geschonken aan verschillende interieurstijlen en soorten bloemstukken. Waarom past een bloemstuk wel of juist niet in een bepaald interieur?
De docent belicht verschillende interieurstijlen en geeft een demonstratie van diverse bloemstukken. Na afloop van de masterclass weet de deelnemer waar opgelet moet worden bij het maken van een bloemstuk voor een specifiek interieur.

Voor de masterclass maken de deelnemers thuis, op basis van een handleiding een moodboard van een interieur naar keuze en een bloemstuk dat bij dat gekozen interieur past.
Het moodboard is een collage van beeld en materiaal dat de sfeer van het gekozen interieur weergeeft. Tijdens de masterclass worden de bloemstukken en moodboards bekeken en besproken.

De masterclass wordt op de volgende data en locaties gegeven:
24-10     Ommen
29-10     Leeuwarden
30-10     Hoogeveen
31-10     Nijmegen
1-11       Heiloo
5-11       Harderwijk
6-11       Bergen op zoom
7-11       Echt
8-11       Enschede

Deelname aan de masterclass kost € 27.50 per persoon.
De les vindt doorgang bij minimaal 15 deelnemers en heeft een maximum van 19 deelnemers.

Opgave kan via uw Rayon Coördinator Bloemschikken  of stuur een e-mail met uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer van Groei & Bloei naar: CCB(at)groei.nl. Na ontvangst van uw e-mail ontvangt u verdere informatie over betaling, locatie en toezending van de deelnemershandleiding.

Voor informatie kunt u ook bellen met Trees Koeken 076-5613775