Foto en werkstuk van Nell
Werkstuk van Mart

Bloemschikcursussen

BLOEMSCHIKKEN, de nieuwe data voor 2019!

Voor het nieuwe seizoen staat, naast de vaste cursussen, ook de mogelijkheid gepland om deel te nemen aan een losse workshop, voorlopige datum is nog niet bekend.

Informatie over de najaarscursussen:

Basis en tussengroep:

wo avond 4-9

wo. avond 25-9

wo avond 9-10

wo avond 6-11

wo avond 27-11

Gevorderden:

di avond 3-9

di avond 1-10

di avond 19-11

di avond 15-10

di avond 15-11

Studiegroep:

wo-avond 28-8

wo avond 18-9

wo avond 16-10

wo avond 13-11

wo avond 4-12

Aan deze cursussen zijn de volgende kosten verbonden:

Woensdagavondcursus: voor leden € 85.00; prijs voor niet-leden € 107.00

Gevorderdencursus: voor leden € 98.00; prijs voor niet-leden € 123

Studiegroep: voor leden € 47,50 en niet-leden € 57,50

Voor alle cursussen geldt dat Groei & Bloei-leden bij inschrijving voorrang hebben op niet Groei & Bloei-leden. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Afmelden dient uiterlijk twee weken voor de eerste cursusdag te gebeuren, anders wordt de eerste cursusdag in rekening gebracht. Mogelijk valt er een cursusdag in de schoolvakantie. Dit is soms niet te voorkomen aangezien verschillende scholen, verschillende vakanties hanteren.

Wilt u zich opgeven voor een cursus vermeldt dan in uw e-mail uw naam, telefoonnummer, adres en evt. lidmaatschapsnummer van Groei & Bloei.

U krijgt een bevestigingsemail als u zich aanmeldt. Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek en verdere informatie wat u moet meenemen voor de eerste les.

De cursisten die zich op de bloemschikavonden al schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet per e-mail nog eens in te schrijven.

Met vriendelijke groet Marion,

bloemschikcoördinator Groei & Bloei (bloemschikcursus@gmail.com / in de avonduren na 19.30 uur op 0181-642208).

Werkstuk en foto van Nell
Werkstuk en foto van Mart
De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant