Extra ALV 24 oktober 2012

Extra algemene ledenvergadering!!

Het bestuur nodigt u uit voor een extra Algemene Ledenvergadering op 24 oktober. Op deze avond is een lezing gepland en de vergadering zal direct daarna plaatsvinden om circa 21.30 uur.
Het zal een korte vergadering zijn omdat er maar één onderwerp besproken gaat worden. Wij verwachten dat het niet meer dan circa 30 minuten zal gaan duren.

2. Financiën van de club (mondelinge uitleg door Marianne van Os)
  4. Sluiting

Het bestuur is van mening dat er een belangrijk besluit genomen gaat worden in verband met de toekomstige financiële ontwikkelingen van Groei en Bloei Breda.
Het bestuur stelt het dan ook erg op prijs als u deze extra ALV wilt bijwonen.
Zoals gewoonlijk is er bij het binnenkomen koffie en wij zullen ook voor iets lekkers bij de koffie zorgen.
Omdat dit een extra ALV is, zullen de stukken van de afgelopen ALV op de ALV van 20 februari 2013 besproken worden.
Mede daarom zullen er geen vergaderstukken zijn.

Maar eerst is er de lezing over bollen door Jaap Duijs.

extra ALV

Marianne van Os geeft uitleg