Bloemschikcursus

Onze afdeling organiseert bloemschikcursussen, bestaande uit 7 lessen voor leden en niet-leden. Oktober en november 2019 en van januari t/m mei 2020 één maal per maand een les.

Tijdens de cursus worden er verschillende type schikkingen gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met de verschillende seizoenen, thema’s en technieken. Tevens wordt er aandacht besteed aan welke materialen uit de tuin gebruikt kunnen worden, maar ook welke bloemen geschikt zijn om te gebruiken in een bloemstuk. Men zorgt zelf voor de materialen en ondergronden. Ervaring is niet vereist, aan het eind gaat iedereen met een mooi bloemstuk naar huis.

Na opgave ontvangt je medio juli 2019 het programma (met foto) met begeleidende informatie via e-mail.

Kosten zijn: € 75,-- voor leden en € 100,--voor niet leden.

U kunt zich nog opgeven voor bloemschikken op donderdagavond

Op onderstaande locatie is nog plek:

-het ´Cultureel Centrum ’t Nut´, Breegraven 1, 7231 JA te Warnsveld  (donderdagavond)

Docente:

Sharon van Eunen: bloemstyliste en fotograaf.

Wij hopen op een mooie zomer en dat u deze uitdaging aangaat.

Voor vragen en opgave:
Marja van Laar (bloemschik-coördinator) tel: 0575 510691 of via marjavanlaar(at)hetnet.nl

Nieuwsgierig wat er zoal gemaakt wordt? Kijk in het fotoalbum bij Opens internal link in current windowBloemschikcursus

Workshops

Daarnaast is er een Herfst- en Kerstworkshop voor leden en niet-leden. Kijk in de agenda voor actuele informatie.

Een overzichtsfoto van de bloemstukken, die in oktober tijdens de bloemschikcursus gemaakt zijn.

Klik hier voor meer foto's van de bloemschikcursus

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant