Activiteiten & Actueel

 

Heel hartelijk dank!

Het organiseren van de Open Tuinen avonden is altijd weer een hele klus. Het bestuur bedankt de mensen die de organisatie dit jaar op zich hebben willen nemen dan ook hartelijk! Dit jaar is de organisatie van de Open Tuinen in handen van Truus de Jong, met medewerking van Jeltje van der Heide, Fam. van Diggelen, Fam. Wielinga en Els Waterhout.

Het bestuur: Saskia, Liezeke, Maayke en Harriët

 

Open Tuinen 2013

Dit jaar dacht ik dat het een makkie was om de open tuinen 2013 te organiseren. Even een mail sturen naar degenen die vorig jaar hadden toegezegd dit jaar hun tuin open te stellen.  Even een planning maken en klaar is kees.

Maar niets is zo veranderlijk als de mens. Dus kostte het iets meer tijd, ook omdat mijn medeorganisator Jeltje van der Heide geblesseerd is.

Helaas  is er bij velen van jullie een grote angst om je tuin open te stellen. Maar mijn ervaring heeft geleerd, dat die angst niet nodig is omdat bijna iedereen achteraf heel enthousiast is. Vooral ook omdat het zoveel leuke reacties en gesprekken oplevert.

Het is zelfs zo, dat er deze keer ook een tuin bij is die we vorig jaar al zagen, een tuin die toen net opnieuw was aangelegd. We kunnen meekijken hoe de tuin zich ontwikkelt.  In zijn enthousiasme heeft deze gastheer een aantal buren zover gekregen dat we ook bij hen in de tuin mogen kijken. 

Dus, met trots, presenteer ik een programma met voor elk wat wils, met veel verschillende typen tuinen. Met kunst,  met een aantal vijvers, stadstuinen, kleine en grote tuinen.

Truus de Jong

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST