Activiteiten & Actueel

Bezoek kwekerij Wim Willemsen

Degenen onder ons die de lezing van Wim Willemsen meegemaakt hebben, weten wie Willemsen is. Een buitengewoon gedreven persoon, die ondanks de handicap van dit moment niet te stuiten is. Een lezing van hem is een bijzonder gebeuren en dat bijzondere willen we graag op zijn kwekerij terug zien.

De kwekerij (www.kwekerijwillemsen.nl) daar doet hij zelf weinig meer aan, dat laat hij aan zijn kinderen over. Maar we hebben allemaal wel eens gehoord van de Hemerocallis, Hosta’s en andere vaste planten van Willemsen. Dat ‘horen’ willen we met G&B mensen op 1 juni omzetten in ‘zien’ en waarschijnlijk ook wel kopen, want mooie planten zien maakt ons hebberig.

We vertrekken zoals altijd van het Zuiderwagenplein en wel om 9.30 uur met eigen auto’s. We hopen met velen naar Veenendaal te vertrekken, een gezegde luidt niet voor niets ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

Reiskosten: Voor degenen die meerijden, zij betalen € 6,00 benzinekosten aan de chauffeur. Geef bij de aanmelding aan of je zelf rijdt (en of je zitplaatsen voor anderen hebt) of dat je mee wilt rijden.


info(at)lelystad.groei.nl

 

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST