26-10-2019
Bloem & Doen met Mariska, les 3
Bloem & Doen met Judith, Les 3
20-11-2019
Presentatie/Lezing Tuinieren met en zonder regen
09-12-2019
Bloemstyling Kerst, demonstratie door Birgit Davids
Zoek Opnieuw

Spelregels

Hoe meld ik mij aan voor activiteiten?

Voor lezingen, excursies en cursussen meldt u zich aan via de hoofdrubriek Agenda. Klikt u op de titel van een activiteit, dan verschijnt alle belangrijke informatie. Hier kunt u zich aanmelden door op de knop Aanmelden te klikken, het formulier invullen en verzenden.

Op de uiterste inschrijfdatum wordt gekeken of er voldoende deelnemers zijn. U kunt zich daarna ook nog aanmelden, eventueel kunt u bellen of er nog plaats is.

U kunt zich ook telefonisch opgeven bij het secretariaat.

Doet u mee, maak dan uw betaling direct over naar de penningmeester. U bent namelijk pas definitief aangemeld als de betaling is ontvangen.

Hoe betaal ik?

U maakt per activiteit het bedrag over aan de penningmeester met vermelding van de naam en de datum van de activiteit, dus per activiteit één overschrijving. Partners van leden worden aangemerkt als lid. Uw aanmelding is pas geldig zodra de betaling is ontvangen.

rekening: NL48 INGB 0000 7101 66 t.n.v. KMTP Alphen aan den Rijn

Maximum en minimum aantal deelnemers

Als het maximum aantal deelnemers bij een activiteit is bereikt, wordt er een reservelijst aangelegd. Staat u op de reservelijst, dan krijgt u bericht als er een plek vrij komt. Als het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, gaat de activiteit niet door. Hierover krijgt u bericht. Het door u overgemaakte bedrag wordt dan teruggestort.

Hoe annuleer ik?

Indien u verhinderd bent aan een activiteit deel te nemen waarvoor u zich heeft opgegeven, kunt u zonder kosten annuleren tot de uiterlijke datum van inschrijving. Laat een bericht achter, of bel met Ton. Bij later annuleren wordt uw geld alleen teruggestort als wij uw plaats kunnen opvullen vanuit de reservelijst. U kunt natuurlijk ook zelf voor vervanging zorgen.

Aansprakelijkheid

Deelname aan een door ons georganiseerde activiteit is altijd volledig voor uw eigen risico. De organisatie van Groei & Bloei, noch de partij waar de activiteit plaatsvindt, kan aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade, door u geleden, of door u veroorzaakt.

Fotograferen en filmen

Fotograferen en filmen tijdens activiteiten is niet altijd toegestaan. De organisatie zal er bij de beschrijving van de activiteiten, zo veel mogelijk melding van maken als er geen beeld- en/of geluidsopnamen mogen worden gemaakt. In geval van twijfel kunt u altijd contact opnemen met de commissieleden

Meerijden bij excursies

Bij uw aanmelding voor een aantal excursies kunt u aangeven of u mee wilt doen met de carpool. Ongeveer een week van tevoren krijgt iedere deelnemer een brief met telefoonnummers en een routebeschrijving toegezonden. Bij de activiteit staat aangegeven wat de autovergoeding is. Dit deel je door het aantal meerijders en geef je aan de chauffeur.

.

Herfstbloeiers