foto's

Extra Excursie  naar De Groene Kathedraal

In Boskoop staat een groene kathedraal. Heel verrassend tussen de kwekerijen. De heer Zuhr wil ons daar op 26 oktober een rondleiding geven en vertellen over de collectie Partenocissus en Ampelopsis.

Behalve deze verzameling is de tuin parkachtig aangelegd en heel verrassend met wilde wingerd tegen betongaas aan groeiend in de vorm van een kathedraal. De verwachting is dat eind oktober de wilde wingerd (Parthenocissus) een mooie rode herfstkleur zal hebben en dus op zijn mooist is.

Opens internal link in current windowGeef je op via de agenda

Herfstworkshop in Boskoop

Groei & Bloei Boskoop heeft een leuke herfstworkshop op dinsdag 15 oktober. Alle informatie is te vinden op website van Boskoop. We gaan een mooi bloemstuk met herfstmaterialen maken op een boomstam.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Opgeven kan tot zondag via het opgaveformulier op de website. In verband met de afsluiting van de hefbrug in Boskoop, bieden we bewoners van West Boskoop aan om u om 19.45 uur op te halen bij het pontje voor voetgangers en fietsers. U kunt uw auto dan aan de westkant parkeren.

Tuinmetamorfosewedstrijd

Ga je dit jaar jouw tuin veranderen en hem groener en diervriendelijker maken? Doe dan mee met de Groei & Bloei Tuinmetamorfosewedstrijd. Heel makkelijk, maak een foto voor en na de verandering en doe mee. Opens internal link in current windowLees verder

en verder:

Deze maand in Groei & Bloei