1. FolderHome De leukste tuinvereniging van Nederland
  2. FolderActiviteiten & Actueel Activiteiten Groei & Bloei Alphen aan den Rijn.
    1. FolderPrikbord Informatie over dingen die je bezig houden of die je wilt delen kun je hier kwijt of vinden.
    2. PageBestuur bestuur vereniging Groei & Bloei Alphen aan den Rijn
    3. FolderBloemstyling Kerst Kerst, bloemschikdemonstratie door Ruud Hazelaar, bekend bloemstylist. Verder kunt u meedoen aan de bloemschikworkshops die in december worden georganiseerd.
    4. FolderTuinenreis Een keer per jaar bezoeken we drie tuinen en een kwekerij. Telkens in een andere provincie.
    5. FolderLezingen Kennis en kennissen doe je op tijdens de bijeenkomsten van Groei&Bloei. Volg de lezingen over verschillende tuinonderwerpen.
    6. PageTuinmetamorfose Doe mee met vergroenen van je tuin, win er ook prijzen mee! Maak er een foto van je tuin voor en na de tuinklus en stuur hem in.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant