Activiteiten & Actueel

De leden van onze afdeling die nog nooit met de tuinenreis mee geweest zijn, weten niet dat er na enige tijd nog een reünie volgt. Een feest van herkenning, waarbij net als tijdens de tuinenreis heel wat afgekletst wordt. Elkaars fotoboeken worden bekeken en elke keer valt me weer op dat we wel dezelfde tuinen zien, maar dat een ieder hem op zijn eigen manier ziet. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje, maar ook de tuin van de gastvrouw ontvangt veel belangstelling.

Voorheen was de gedachte, de afdeling Lelystad organiseert de reis, dus de reünie moet in Lelystad plaatsvinden. Die gedachte hebben we al een paar jaar laten varen, er gaan veel mensen “uit den lande” met ons mee om de reis mogelijk te maken dus waarom wij ook niet “den lande” in. Dit jaar zou de reünie bij Marja in Krimpen a/d Lek plaatsvinden.

Er wordt heel wat afgezoend tijdens de begroeting (de chauffeur van de reis van twee jaar terug keek toen de begroeting eens aan en vroeg “kennen jullie elkaar al” en dat klopte) blij dat we elkaar weer ontmoeten. Ook deze reünie was beregezellig en prima voor wat de inwendige mens betreft.

De reis voor volgend jaar is ter sprake geweest en tuinen voor volgend jaar zijn door Alie en Dorien besproken, nu afwachten wat Garden Tours van onze plannen vindt. Zij weten wat kan en wat niet kan, wij weten niet hoever sommige tuinen uit elkaar liggen. Na een uur of drie ging een ieder zijns weegs zoals dat heet. De reünie was weer zeer geslaagd te noemen.

Gerrit Vink

 

 
meer
 
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST