Diversen

We zijn nu ook op Facebook actief!

We zijn nu ook op Facebook actief! Facebook is een interactief platform waarop we regelmatig korte berichten zullen plaatsen. Denk bijv. aan herinneringen voor activiteiten. Of als er interessante artikelen op onze website zijn geplaatst. Facebook zullen we gebruiken als een vluchtig medium terwijl op de website uitgebreidere informatie staat die de moeite waard is om na te lezen. Uiteraard kijken we regelmatig op Facebook om te reageren op berichten. Als je vragen of opmerkingen hebt, zullen we daar zeker op reageren! Wij hopen dat je Facebook als een welkome aanvulling op uw abonnement zult ervaren. Als je zelf iets wilt plaatsen op onze Facebook-pagina, stuur dan een mailtje naar de beheerder van onze Facebook-pagina: info(at)deventer.groei.nl.

Hoe kom je op Facebook?

Download de Opens external link in new windowgratis cursus Facebook

Onze Facebook-pagina. Hier vindt u de laatste nieuwtjes van het bestuur en de reacties van de andere leden en de bezoekers. Als u op onze Facebook-pagina "Vriend" wordt, krijgt u elke keer dat u zich aanmeldt bij Facebook automatisch ons laatste nieuws te zien en kunt u daarop reageren.

Via Facebook kunnen we u tussen de Nieuwsflits en het Groene Boekje (ons afdelingsblad) door informeren over Groei & Bloei afdeling Deventer.

Naar boven

meer

Voordelen voor leden

  • Prachtig maandblad
  • Lezingen zijn gratis - niet-leden betalen € 4
  • Plantenruilbeurzen zijn exclusief voor de leden
  • Cursussen en workshops beduidend goedkoper dan voor niet-leden
  • Exclusief voor de leden: lid worden van één van onze tuinclubs
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST