De Amsterdamse Vereniging voor Tuinbouw en
Plantkunde (AVTP), opgericht in 1873, is de Amsterdamse afdeling van de landelijke vereniging Groei & Bloei v/h Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde (KMTP).
--------------------------------------------------------------------

BESTUUR

Voorzitter: VACATURE; Heeft u belangstelling ? Neem voor meer informatie contact op met Joke Michels. De contact gegevens vindt u hieronder.

Secretaris: VACATURE; Heeft u belangstelling? Neem voor meer informatie contact op met Joke Michels. De contact gegevens vindt u hieronder.

Penningmeester: Joke Michels, Jarasingel 11, 1069 VN Amsterdam. e-mail: joke@michels.nl; telefoon: 020 6106715

Leden

Jettie van der Elsken, coördinator lezingen, workshops en cursussen. e-mail: jvdelsken@gmail.com;

Désirée Biermans, websitebeheer, nieuwsflits en ledenadministratie. e-mail: desiree-vrijwilliger(at)kpnmail.nl

Ed Mellema, redacteur Mokumse Mededelingen, redactie. e-mail: redactiemm.avtp@kpnmail.nl

Website Groei & Bloei Amsterdam: www.amsterdam.groei.nl

Informatie: info(at)amsterdam.groei.nl