Ambities en versterking

Groei & Bloei Rotterdam heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren.

De kracht van de vereniging zit in de kennis van onze leden over tuinieren in de breedste zin van het woord: kennis over snoeien, planten, aanleggen van borders, moestuinieren, decoreren met tuinmaterialen, bloemschikken en zo voorts… En we genieten ook enorm van de schoonheid van een mooie border of tuin!

Rotterdamse initiatieven
Rotterdam kent heel veel boeiende groene initiatieven. Neem bijvoorbeeld de DakAkker en de stadskruidentuin Rotterdamse Munt, of de vele groene buurtinitiatieven. Ook is er een groeiende belangstelling voor moes- en volkstuinieren.

Plezier en kennis
Onze afdeling organiseert al jaren workshops, reizen en lezingen. Dat willen we met alle plezier blijven doen.  Ook sluiten we graag - met de kennis die wij hebben - meer aan bij wat de stad (en de regio!) te bieden heeft.

Dat kunnen we niet alleen!

Versterking
Het bestuur heeft behoefte aan versterking. We zijn op zoek naar leden die mee willen werken aan het vormgeven en uitvoeren van deze ambities. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van ideeën. Voel je je aangesproken of uitgedaagd? Neem dan contact met ons op. Dan hebben we het er over!

Annette Simons: Opens window for sending emailjamsimons(at)hetnet.nl  telefoon 06-48524039

Renske Venstra: Opens window for sending emailr.venstra(at)gmail.com  telefoon 06-14612246