Jubileumboekje

Op 5 september 2014 bestond Groei & Bloei afdeling Baarn, 115 jaar. Over deze geschiedenis heeft Hans Wijbrands een boekje geschreven.

Het jubileumboekje is lovend ontvangen door leden en andere schrijvers.

Enkele reacties:

'Het ziet er namelijk helemaal perfect uit, ook wat betreft de vormgeving. Knap staaltje werk!'

'Het boekje hebben we gelezen en wij vinden het een erg leuk boek dat een duidelijk overzicht geeft van het verloop van Groei en Bloei door de jaren heen. Je hebt het bovendien op een vlotte toon geschreven Hans. Kortom hulde want je hebt er toch veel energie in gestopt.'

'Leuk om die oude beelden weer te zien. Van die prachtige zaak van Verdegaal. Dat was me nog eens een bloemist.'

'Die vormgeving is heel mooi als je bijvoorbeeld kijkt naar de oude Hendrik Hornsveld met zijn beker op pagina 22.'

'Complimenten voor de leuke viering. Prima georganiseerd en met leuke deelnemers.'

Wij danken Herman Bade van BADE creatieve communicatie voor de leuke ideeën om samen met hem dit boekje te kunnen maken. Uiteraard heeft dit veel tijd gekost om dit doen maar ook geld en daarom zouden we het leuk vinden als veel leden en anderen het willen kopen om zo de kosten, als kleine vereniging, te kunnen dragen.

U kunt het jubileumboekje nog steeds kopen: voor leden € 4,00 en niet leden betalen € 7,50. U mag geld op onze bankrekening, NL73ABNA0626406331 storten en dan zorgen wij er voor dat het bij u thuis wordt afgeleverd of opgestuurd. Of u komt het afhalen bij de schrijver. Zijn gegevens vindt u onder het kopje 'Bestuur'. Ook is het boekje te koop bij de Historische Kring Baerne, het Informatiepunt Vorstelijk Baarn en via het Groenegraf.nl.

Per december 2015 zal het Jubileumboekje worden opgenomen in het Depot van Nederlandse Publicaties in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919