Activiteiten & Actueel

Jouw tuinfoto's

In de zomer van 2014 heeft u foto's ingestuurd voor de fotowedstrijd die Groei & Bloei de Langstraat heeft georganiseerd in het kader van de Nationale Tuinweek. Een of meerdere van uw foto's zijn tentoongesteld in het Huis van Waalwijk en daar bewonderd door de vele bezoekers. We hebben u beloofd dat wij de afgedrukte foto's aan u ter beschikking zouden stellen, maar dat we ze eerst wilden gebruiken bij de viering van het 50 jarig jubileum van afdeling de Langstraat.

Die viering ligt inmiddels al even achter ons en van een aantal mensen kreeg ik de vraag wat er met de foto's gebeurd is. Welnu de foto's zijn zoals beloofd beschikbaar voor de inzenders, zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen. 

Wij waren verrast door de hoge kwaliteit van de ingezonden foto's en we zijn benieuwd welke mooie foto's al die tuin- en natuurliefhebbers nog meer gemaakt hebben of gaan maken. De mogelijkheid tot inzenden van uw mooiste tuinfoto's is weer mogelijk. Een selectie van de ingezonden foto's willen we gaan tonen op onze website en afdrukken in de Nieuwsbrief die elk kwartaal verschijnt. We denken ook zeker aan een nieuwe expositie, maar daarover zijn nog geen verdere gegevens bekend. 
Ik wil u heel hartelijk bedanken voor het insturen van uw mooiste tuinbeleving en ga vooral door met fotograferen en genieten van wat groeit en bloeit. We zien uw indrukken daarvan graag tegemoet.

Insturen van de mooiste foto's van uw tuin

NB: Uw fotobestand voldoet aan:

  1.     Format is JPEG
  2.     Het is kleiner dan 2 MB

De volgende gegevens zijn nodig bij het insturen van uw foto.

Let op: de velden met * zijn verplicht!

U hoeft maar 1x op Versturen te klikken.

meer

Advertenties van onze sponsoren

14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923