Herfstworkshop "Pure Herfst".

Met bolmos maken we een mooie bolvormige basis voor dit sfeervolle herfstarrangement.
Op groepen verwerken we bladmateriaal, bloemen en andere materialen van het seizoen tot een harmonieus geheel.
Mooi voor binnen maar ook buiten is het een echte blikvanger!!

De workshop wordt weer gegeven door docente/bloemist Ingrid Witjes van "Jasmijn Bloem en Groen" uit  Odijk www.jasmijnbloemengroen.nl

Datum: Woensdag 16 oktober 2019
Locatie: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b, 3707 AE Zeist.
Docente: Ingrid Witjes
Kosten: Leden €32,50, niet leden € 39,00 dit is inclusief een kopje koffie/thee en alle materialen.

De workshop is inmiddels vol!!

Wilt u voor  maandag 7 oktober het bedrag van  € 32,50 of € 39,00 overmaken naar betaalrekening-NL 74 INGB 0000 3749 51 t.n.v. KMTP AFD ZEIST EO-GROEI EN BLOEI- o.v.v. Pure Herfst en de naam die u op het inschrijfformulier vermeld hebt. Bij annulering na 7 oktober is restitutie niet mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar:
Annie van de Hoef.
ahoef(at)casema.nl
tel. 030 6563125

Workshop Bloembollenmand

Op zaterdag 9 november 2019 kunt u bij Kwekerij Abbing in Zeist deelnemen aan de workshop "Bloembollenmand" o.l.v. Wilna Kuipers, tuinontwerper en medewerker bij Abbing's Buitenhof.

In een  gezellige, informele sfeer leert u hoe u een mand met bollen kunt opmaken met behulp van de zgn lasagnebeplanting: laag na laag kiest u een aantal bloembollen die in het voorjaar opeenvolgend een lange tijd na elkaar zullen bloeien.
Als u wilt, mag u uw eigen pot of mand meebrengen, maar natuurlijk biedt Abbing ook een ruime keuzemogelijkheid aan potten of manden. De prijzen hiervan variëren, maar er is voor elke beurs iets passends te vinden.

De bloembollen zelf kunt u ter plekke uitzoeken in de tuinmarkt van Abbing. De prijzen hiervan variëren van € 1,99 tot € 8,99 per zakje. Wilna Kuipers kan u, bij het maken van een goede keuze, adviseren. Als Kers op de taart kunt u uw creatie afwerken met langbloeiende winterviooltjes. In het voorjaar kunt u deze een keer kort knippen, waarna de bollen er doorheen zullen groeien. Zo bent u verzekerd van een maandenlange groei en bloei!!

De kosten van de workshop, potgrond en plantenvoeding zijn € 10,00 p.p. incl. kopje koffie/thee.
De kosten van de bloembollen en een evt. aangeschafte pot of mand worden hierbij opgeteld.

Datum: 9 november 2019
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Kwekerij Abbing, Odijkerweg 132 - 134, Zeist.
Aanmelden: bij Annie van de Hoef. e-mail: ahoef(at)casema.nl  tel. 030 - 6563125.
Maximaal aantal deelnemers: 12

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST