Doet u mee aan de paasworkshop op 5 april ?

Kleine wijzigingen voorbehouden (klik voor een grote foto)

Op zaterdag 5 april houden we onze gezellige paasworkshop. Het workshopteam is al weer druk bezig geweest en heeft al een mooi paasbloemstuk gepresenteerd! Op de foto ziet u het bloemstuk dat op 5 april op de workshop wordt gemaakt.

Wilt u ook dat fijne voorjaarsgevoel krijgen, doen dan gezellige mee en maak ook dat mooie paasbloemstuk!

Zoals altijd zorgen we voor alle materialen, het enige dat u meeneemt zijn een snoeischaar en een mesje.

De kosten van de workshop zijn voor leden € 27,- en voor niet leden € 34,- en is inclusief koffie/thee met iets lekkers.

Wilt u meedoen dan kunt u zich opgeven voor de workshop bij Cobi Roosenboom, tel. 0316=342852 of via e-mail cobiroosenboom(at)upcmail.nl of bij Janke Kuiper, tel.05763-460985 of via e-mail jankekuiper@planet.nl

De workshop wordt gehouden bij de Woontuin aan de Havenstraat 142 in Doetinchem en we beginnen om 10 uur.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919