foto's
home

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Beste bezoeker,

Als je liefhebber van tuinen en planten bent, dan zit je op de goede site. Hier vind je informatie over alle activiteiten van de afdeling Groei& Bloei Ede.

We hebben de open tuinen dag alweer achter de rug. Wat zijn er toch veel prachtige tuinen. Ben je  ook aan gaan kijken? Als je dat gemist hebt dan kun je (geldt ook voor niet-leden) deze zomer nog mee met drie excursies, waarbij weer  schitterende tuinen bezocht gaan worden: op 9 juli naar Flevoland, op 9 augustus naar de Betuwe en 5 september Opens internal link in current windownaar Leusden.

Meer informatie vind je bij activiteiten en actueel, de excursies.

En als deze achter de rug zijn, dan start alweer het seizoen van de lezingen, met op 11 september Opens internal link in current windowde eerste lezing door Martje van den Bosch over de beleving van kleur in de tuin. Zie voor meer informatie bij activiteiten en actueel, de lezingen.

In de agenda vind je chronologisch vanaf het moment van kijken tot eind 2019 alle geplande activiteiten van onze afdeling en activiteiten in de naaste omgeving. Via zoekopdrachten kun je daar ook alle activiteiten van de andere afdelingen in Nederland vinden.

Verder kun je bij diversen een interesseformulier invullen of je (ook als niet-lid) aanmelden voor de digitale nieuwsbrief (het dwarrelblad) van onze afdeling.

Namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier deze zomer,

Marlia Vloemans
(voorzitter)

AUGUSTUS is Oogstmaand.

Aconitum

In augustus korten de dagen 1 uur en 53 minuten

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

23
Aug
De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
23
Aug
voor t eerst parkieten aan mn plant