foto's
home

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Beste bezoeker,

Als je liefhebber van tuinen en planten bent, dan zit je op de goede site. Hier vind je informatie over alle activiteiten van de afdeling Groei & Bloei Ede.

We hebben de Open tuinen dag alweer achter de rug. Wat zijn er toch veel prachtige tuinen. Ben je ook gaan kijken? Als je dat gemist hebt dan kun je (geldt ook voor niet-leden) deze zomer nog mee met drie excursies, waarbij weer schitterende tuinen bezocht gaan worden:

  • op 9 juli naar Flevoland
  • op 9 augustus naar de Betuwe
  • en 5 september naar Leusden.

Meer informatie vind je bij Activiteiten & Actueel, Opens internal link in current windowde excursies.

En als deze achter de rug zijn start alweer het seizoen van de lezingen, met op 11 september de eerste lezing door Martje van den Bosch over de beleving van kleur in de tuin. Zie voor meer informatie bij Activiteiten & Actueel, Opens internal link in current windowde lezingen.

In de Opens internal link in current windowAgenda vind je chronologisch vanaf het moment van kijken tot eind 2019 alle geplande activiteiten van onze afdeling en activiteiten in de naaste omgeving. Via zoekopdrachten kun je daar ook alle activiteiten van de andere afdelingen in Nederland vinden.

Verder kun je bij Diversen een interesseformulier invullen of je (ook als niet-lid) aanmelden voor de Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief (het dwarrelblad) van onze afdeling.

Namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier deze zomer,

Marlia Vloemans
(voorzitter)

JULI is de Hooimaand.

Buddleia Davidii

In juli korten de dagen 1 uur en 10 minuten

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

21
Jul
MALVACEAE
20
Jul
Volkstuin: oogsten en opruimen