Activiteiten & Actueel

Vacatures

We zijn als bestuur onderbezet. Dat is geen wenselijke situatie. 

Bestuursleden zijn al druk met hun eigen werk en kunnen er niet veel bij hebben. Dat houdt in dat geplande activiteiten of werkzaamheden niet door kunnen gaan of minder goed gedaan kunnen worden. 


We zoeken bijvoorbeeld iemand die de pr voor de afdeling wil doen. Dat houdt in: Contact met de pers, persberichten schrijven, nieuwe adverteerders benaderen, nieuwe pr mogelijkheden onderzoeken enz.  Dat hoeft niet per sé als bestuurslid. Dat kan ook als commissielid. En dat kan ook samen met iemand anders. Dat kan ook bijvoorbeeld als tijdelijk project. Als we weer voldoende adverteerders hebben is dat project klaar. 


We zoeken ook mensen die als groepje (commissie) de open tuinen willen organiseren. Babs en Corrie willen op de achtergrond wel advies en know how delen. Dat betekent: leden (of eventueel niet-leden) zoeken die hun tuin willen openstellen. 


We willen ook graag werken aan vernieuwing. Nieuwe activiteiten bedenken en ontwikkelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij andere afdelingen of verenigingen. Laat u inspireren en sla aan het organiseren. Ook dat kan weer als tijdelijk project. 


Verder hebben we een aantal keren per jaar een stand op een fair of open-dag. We zoeken hiervoor ook mensen die af en toe achter de stand willen staan. Te denken valt aan de jaarlijkse actie in juni ‘tegel eruit en plant erin’ bij Intratuin; of op info dagen bij CODA en Tuinmarkt Het Loo in het najaar.


Kortom: Steek de handen uit de mouwen en meldt u bij een van de bestuursleden voor meer informatie tijdens de activiteiten, zie agenda. Of stuur uw reactie naar info@apeldoorn.groei.nl.  

 

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915