Wegwijs in de fotoalbums

Elke foto links staat voor één album (albumnaam staat onder deze foto).

Overigens, als je de recente foto's (van dit jaar) wilt zien, klik je boven op de knop FOTO'S.

Klik op het album van je keuze - het opent.

Door te klikken op een foto, wordt die vergroot, je kunt dan met de pijltjes links en recht in de foto naar de vorige of de volgende foto gaan.

Met het kruisje (x) rechts onder de foto kun je de vergrote foto sluiten.

Veel kijkplezier!

Een gezellige bijeenkomst van alle leden van de Plant van de Maand groep als dank voor het voorbije jaar én start van een nieuw tuinseizoen, 17 februari 2014

Back to the gallery list
Een keer peer jaar komen alle leden van de Plant van de Maand groep gezellig bij elkaar.
Normaal wordt er hard gewerkt bij het opkweken van nieuwe planten, nu is het vooral gezellig.
We zijn al jarenlang zeer gastvrij welkom bij Marietje van de Wetering (links).
De Plant van de Maand groep zorgt iedere keer weer voor een verrassende plant voor de leden.
Marietje van de Wetering wordt voor haar inzet en gastvrijheid bedankt door bestuurslid Leendert Brouwer.
Het nieuwe tuinseizoen kan beginnen! Iedereen heeft er weer zin in.
En natuurlijk even 'werkoverleg' tussen Mieke van Stratum (secretaris) en Marietje van de Wetering.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919