Wegwijs in de fotoalbums

Elke foto links staat voor één album (albumnaam staat onder deze foto).

Overigens, als je de recente foto's (van dit jaar) wilt zien, klik je boven op de knop FOTO'S.

Klik op het album van je keuze - het opent.

Door te klikken op een foto, wordt die vergroot, je kunt dan met de pijltjes links en recht in de foto naar de vorige of de volgende foto gaan.

Met het kruisje (x) rechts onder de foto kun je de vergrote foto sluiten.

Veel kijkplezier!

Jaarvergadering 2014 (op woensdag 12 februari), huldiging van een jubilaris en afscheid van 2 bestuursleden.

Back to the gallery list
Page 1 of 2
Wil Gijsberts maakt de boeketten gereed voor de aftredende bestuursleden met bloemen van de leden.
Een drukbezochte jaarvergadering. Groei&Bloei Deurne/Venray is een levendige vereniging!
Het bestuur van Groei&Bloei Deurne/Venray tijdens de jaarvergadering.
Toelichting op het financiële resultaat, via de beamer.
En natuurlijk wordt een jubilaris gehuldigd. Henk Kuunders met zijn echtgenote.
Henk Kuunders in de bloemetjes gezet. Op trouwe leden moet je zuinig zijn!
De versierde stoel voor aftredend bestuurslid Barend van  Zadelhof (helaas afwezig). Hij maakte zich (o.a.) sterk voor Venray.
De versierde stoel voor aftredend bestuurslid Barend van Zadelhof (helaas afwezig). Hij maakte zich (o.a.) sterk voor Venray.
Ook Annemarie Coopmans nam afscheid als bestuurslid. Vol spanning wordt de verrassing uitgepakt.
Ook voor haar een uitbundig versierde stoel (en een voetenbankje, maar dat is een apart verhaal).
Page 1 of 2

Zomerijver