Hanny Verbakel    tel: 0180 631913

Noordelijke Dwarsweg 2, 2761 GA  ZEVENHUIZEN

Opens window for sending emailinfo(at)gouda.groei.nl

Webmaster

Opens internal link in current windowNel Steenbergen Opens window for sending emailgouda.groei.en.bloei@gmail.com

Werkgroep Lezingen

- Opens internal link in current windowHappy van der Valk Bouman 0182-378407 Opens window for sending email2valkjes(at)hetnet.nl (namens bestuur)

- Nely Noorlander

Werkgroep Excursies

- Trudy de Jonge, 0182-581452  Opens window for sending emailtjobi(at)kpnmail.nl

- Marieke de Klerk, 06-21276459 Opens window for sending emailmarieke_de_klerk@hotmail.com

- Opens internal link in current windowEmily Looijenstein (Opens window for sending emailnamens Bestuur)

Zaai- en Stekgroep

contactpersoon:

Opens internal link in current windowHanny Verbakel  0180-631913 Opens window for sending emailinfo(at)gouda.groei.nl

Werkgroep Tuinonderhoud Hospice

Thea Wennekes  0182-537038

De contributie van Groei & Bloei bedraagt voor heel 2019 € 69,95. Wilt u lid worden: u kunt zich Opens external link in new windowhier aanmelden.

Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend voor 1  oktober bij Ledenadministratie Groei & Bloei

• per email naar Opens window for sending emailinfo(at)groei.nl
  • schriftelijk: Ledenadministratie Groei & Bloei, Postbus 485, 2700 AL Zoetermeer.
  • telefonisch (tijdens kantooruren): 079-3681225

Ook adreswijzigingen geeft u door aan de ledenadministratie van Groei & Bloei in Zoetermeer.

Nel Steenbergen - Webmaster

Vertel eens iets over jezelf/ wat doe je in het dagelijks leven?

Ik woon met echtgenoot sinds januari 2019 in Gouda. Van een boerderij met een hele grote tuin van 1 ha in Oudewater zijn wij in 2012 verhuisd naar Driebruggen. De tuin daar was nog maar 3000 m2. In Oudewater hebben we vanaf 1999 een Bed & Breakfast gerund; daarnaast organiseerden we jarenlang open tuindagen met de Hof van Ende in Driebruggen en een tuin in Nieuwerbrug.

Nu wonen we aan de rand van Gouda, tegen Haastrecht aan, hebben een minituintje met uitzicht op het Steinse Groen. Ik krijg nu de tijd om tuinen te gaan bekijken en te wandelen en te fietsen.

Wat doet de webmaster bij Groei & Bloei?

De webmaster zorgt ervoor dat de website up to date is. Ik doe dit samen met Emily en Hannie. We verdelen de werkzaamheden; de een plaatst bijvoorbeeld agendaitems, de ander losse artikelen. Emily maakt de Vooruitblik, het overzicht van komende activiteiten, dat eens in de twee maanden gemaild wordt naar de leden, en Hannie beheert de Facebook-pagina van de afdeling Gouda waar ze nieuws, tips en evenementen op plaatst.

Waarom ben je webmaster geworden van Groei & Bloei?

Begin 2018 werd er een webmaster gevraagd voor de afdeling Gouda van Groei & Bloei. Ik was gelijk enthousiast en heb hierop gereageerd. Ik was al 25 jaar lid van de vereniging, weliswaar niet actief, dus dat was een beetje thuiskomen.

Saskia, de vertrekkende webmaster heeft mij de kneepjes van het vak geleerd.

op deze pagina

Op deze pagina vindt je de verschillende contact personen van G&B Gouda.

webmaster

Voor opmerkingen over deze website kunt je je wenden tot de webmaster Monique Dessing.

Geprobeerd is alle bronnen van afbeeldingen te achterhalen. Mocht jouw afbeelding hiertussen zitten en wordt je naam niet genoemd neem dan contact op.

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923