Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst Groei & Bloei

Op dinsdag 15 januari 2019 houdt G&B Veenendaal/ Rhenen e.o. de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst in de Groenhof. Dit is een bijeenkomst met koffie of thee met gebak en later een hapje en een drankje en tevens veel gelegenheid om met elkaar en met het bestuur van gedachten te wisselen over alle activiteiten van onze vereniging.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij aandacht schenken aan onze trouwe leden. Dat zijn leden die 25 of 40 jaar lid zijn van G&B. Een paar jaar geleden hebben wij dit als bestuur opgepakt en deze activiteit wordt erg gewaardeerd door onze leden.

Hierbij nodigen wij u dan ook van harte uit om deze avond bij te wonen. De avond begint om 19.30 uur en zal rond 21.30 afgelopen zijn en vindt plaats in de Groenho aan de Karel Fabritiusstraat 3, 3904 TG Veenendaal.

Met vriendelijke groet,

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST