Activiteiten & Actueel

Korte excursie De Veense Bukker

Op vrijdag 30 augustus verzamelen we om 9:15 uur op De Markt in Breukelen voor een rit naar groencentrum De Veense Bukker, Hazenpad 1, 2371 AA in Roelofarendsveen.

De Veense Bukker ligt aan de rand van een tuinbouwgebied in een waterrijke polder. Bij aankomst krijgen we koffie met appeltaart. Daarna zullen we met een boot met schipper een rondvaart maken van 1,5 uur, vertrek 10:00 uur. Onderweg bekijken we een siertuin en een kwekerij. De schipper is tevens onze gids tijdens de tocht.

Na de rondvaart gaan we het tuincentrum bekijken. Buiten staat een grote variƫteit aan bijzondere planten. Binnen vind je alles voor de moestuin, kamerplanten, mooie boeketten en losse bloemen. Ook is hier een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenpotten, vazen, bloembollen, knollen en zaden te koop. Naast het tuincentrum is een weide met dieren, deze zijn niet te koop. Er is op het tuincentrum gelegenheid om nog iets te drinken. Zie ook: www.deveensebukker.nl

De kosten voor de boottocht, koffie en appeltaart zijn 20 euro per persoon. Graag aangeven als je wilt rijden. We zijn weer terug in Breukelen rond de middag. Opgeven kan bij Herma van Vliet op 06 - 13 61 93 24 of hermavanvliet@gmail.com 

Graag voor 15 augustus aanmelden en voor die datum 20 euro overmaken op NL83TRIO0390347108 t.n.v. afdeling Vechtstreek KMTP o.v.v. "Bukker".

meer

Naar boven

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915