Diversen

Facebook

Naast onze afdelingswebsite www.echt.groei.nl hebben we sinds 2014 ook een pagina op Facebook.
Onder de naam 'Groei & Bloei Echt e.o.' zijn we te vinden op Facebook.

Hier staan meestal meer foto's van onze activiteiten, dan op de website en kunt u het allerlaatste nieuws van onze afdeling vinden.
Tevens is het leuk om aan de wereld te laten zien wat we als afdeling beleven. De waardering voor onze pagina komt vanaf de hele wereld.

Ter gelegenheid van ons 50-jarig jubileum in 2014, hebben we in dat jaar de 50 mooiste tuinen die we in 15 jaar tuinreizen hebben bezocht, aan onze volgers op Facebook gepresenteerd.
Ze zijn in albums terug te vinden op onze Facebook pagina. (onder foto's)

Dus zeker een bezoekje waard!!!

 

 

Foto: Omslagfoto van onze Facebook pagina.
meer

Meer.....


Willen jullie onze pagina op Facebook blijven volgen, dan kunnen jullie het volgende doen.

Door het blok 'Vind ik leuk' op onze Facebook pagina onder de omslagfoto aan te klikken kunt u ons volgen, want wij hebben vaak wat leuks te melden.
(Wij zijn geen pagina met een vriendschapsverzoek.)

Klik daarna zoals op de foto VOLGEN aan en selecteer om berichten van Groei & Bloei Echt e.o. het eerste op je tijdlijn te zien en meldingen van onze evenementen te krijgen. Zo komen alle berichten op je tijdlijn voorbij en blijf je van alles op de hoogte.

Ook uw reacties zijn welkom!!!

foto: Facebook pagina

Met de nieuwe lay-out, staat nu op iedere pagina van onze website (rechts onder) een blokje/link om tot onze Facebook pagina te komen. Klik hierop en u komt vanzelf op onze Facebook pagina.

Uw reacties zijn welkom!!!

 

 

20
Oct
Herfstsfeer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST