Ledentuinen bezoeken in 2019

Annelies en Ina zijn samen de commissie ledentuinen. Zij zoeken de mooiste tuinen uit om samen te bezoeken en ze hebben drie prachtige tuinen gevonden voor 2019.

Van te voren aanmelden is noodzakelijk omdat we aan een maximaal aantal bezoekers gebonden zijn. Wil je je ook op tijd afmelden als je niet kunt, dan kunnen we de mensen op de wachtlijst benaderen voor het bezoek.

Orchidee├źntuin

De tuin van Ria en Ron van den Helder heeft vele soorten orchidee├źn. Bovendien is er een prachtig uitzicht op de polder van Korteraar.

Vijvertuin

Aan een lange oprijlaan met aan het einde veel parkeerruimte ligt een voormalige boerderij en de tuin van Marjan de Jong. Aan de voorkant ligt een groenblijvende border met zwembad. Achter het huis, rondom een enorme vijver ligt de hoofdtuin met vele terrassen, sommige zelfs overkapt. Deze prachtige tuin in de kleuren wit, blauw, roze en paars heeft een weelde aan vaste planten, klimmers en rozen.

Boerentuin

De tuin van Jeanette Hoogendam ligt rondom een voormalige boerderij heeft enorm veel te bieden! Van imposante borders met vaste planten tot een kruidentuin, een prairietuin en bijzondere essen. Maar er is nog zoveel meer te zien. Heel veel inheemse stuiken en wilde bloemen, een groentetuin en bijzondere planten en rozen.

Annelies en Ina

Bloemendingetjes