Activiteiten & Actueel

Tuinmarkten en evenementen

Ria en Yvonne vormen samen de commissie die de tuinmarkten organiseren in het voor- en najaar. Daarnaast is Wilma op diverse tuinmarkten te vinden met de PR-stand.


Tuinmarkten 2019

De Tuinmarkten worden gehouden op het terrein van Volkstuinders Vereniging Ridderspoor. In vijfentwintig kramen is een breed assortiment tuinproducten te koop. Ook is er een ruiltafel voor het ruilen van planten.

Er is een grote keuze in planten en seizoensproducten als jams, honing, bloempotten, tuintijdschriften, tuinboeken, kaarten, boerenkaas en leuke decoraties van hout en keramiek. Bij de najaarsmarkt vindt u ook veel bloembollen. 

In de bloemschikkraam kunt u gratis een bloemstuk maken. In het najaar is dat in een uitgeholde pompoen. Pompoenen zijn op de markt in alle soorten en maten te koop. 

Proef kaas en soep bij de kramen. Ga zitten op het terras met gezellige muziek. Bezoek tenslotte een expositie van kunst in de kantine. 

Wilt u ook iets van uw hobby laten zien of verkopen? Neem dan contact op met Opens internal link in current windowYvonne Vellekoop voor het reserveren van een kraam. Een kraam kost €5,-. 

Opens internal link in current windowVoorjaarsmarkt op zaterdag 11 mei 
Opens internal link in current windowNajaarsmarkt op zaterdag 7 september

De avond voor de markt worden de tafels en luifels opgebouwd. Daar kunnen Yvonne en Ria wel wat hulp bij gebruiken. Heb jij deze vrijdagavonden een uurtje tijd? Kom dan helpen met het opbouwen. 

Voor de najaarsmarkt zoeken we iemand die de pannenkoeken wil bakken. Ben jij beschikbaar en wil je helpen? Neem contact op met Ria of Yvonne, dan spreken ze met je door hoe het in zijn werk gaat.  

meer
planten ruilen of kopen bij Yvonne
22
Oct
Herfstbloeiers
21
Oct
De wereld op zijn kop…