In januari weer een snoeicursus!

Straks in het voorjaar moet het weer gebeuren, bomen en struiken in de tuin hebben weer een snoeibeurt nodig!

Wilt u uitleg hoe u dat het beste kunt aanpakken, meld u dan aan voor de snoeicursus.

Wij organiseren samen met Tuincentrum Bloemendaal uit Drempt deze cursus.

Theo Freriks zal u op de theorie-avond en op de praktijkdag zijn kennis overdragen. Theo is zijn werkzame leven hovenier en groendocent geweest.

De snoeicursus is op donderdagavond 23 januari 2020 aanvang 19.30 uur theorie-avond, en op zaterdag 25 januari 2020 aanvang 10.00 uur praktijk.

De kosten zijn voor leden € 20,- en voor niet leden € 25,- incl. koffie/thee en op zaterdag soep/broodjes.

Aanmelden kan digitaal via de website, klik hier Opens internal link in current window........

en bij Agnes Heilijgers, via mailadres info(at)doetinchem.groei.nl of telefonisch nr. 0314-340304.

Locatie cursus: Tuincentrum Bloemendaal, Rijksweg 14 6996 AC Drempt