Diversen

Terugblik diversen

In deze map vindt u de verslagen van verschillende activiteiten die niet in een van de andere mappen thuishoren.

Als eerste is dat de fotowandeling door de Broekpolder op 12 april, onder leiding van drie fotografen van Fotogroep Gaag uit Maasland. De terugblik werd geschreven door Peter Wetsteijn.

De voorjaarsruilbeurs met afdeling Westland in Maasdijk was weer een geslaagde happening waar alle plantenliefhebbers aan hun trekken kwamen. De terugbllik werd geschreven door Corrie Sas.

Ook dit jaar werd er weer een consumententoets gehouden. Op 7 mei konden de toetsplanten worden opgehaald bij Hans en Nadine van Leeuwen. Over deze avond en over het hoe en waarom van de consumententoets leest u in de terugblik van Dita van Wieren.

Op 28 augustus was het tijd voor de tuinkijk- en praatavond in de tuin van Nel de Nooijer. Een terugblik op deze gezellige avond is van de hand van Dita van Wieren.

Ada de Vette schreef over de wedstrijd om de Groenste Straat van Schiedam, die dit jaar voor de tweede keer werd gehouden. Tijdens de prijsuitreiking bleek dat de prijs door de Aleidastraat in de wacht werd gesleept.

Als laatste een impressie van de kleine najaarsruilbeurs in de Vlaardingse Heemtuin.