foto's

Welkom bij Groei & Bloei IJsselstein

Als u groene vingers en zomers vaak zwarte handen heeft van het tuinieren dan voelt u zich vast en zeker thuis bij de Groei&Bloei afdeling IJsselstein. Onze afdeling bestaat al sinds 1979. Wij zijn een actief bestuur en hebben op dit moment rond de 250 leden, die in en rondom IJsselstein wonen.

Ons jaarprogramma bestaat uit: de Nationale Tuinweek, Opens internal link in current windowlezingen, Opens internal link in current windowcursussen, Opens internal link in current windowworkshops, open tuinendagen, tegelijkertijd met het open tuinenweekend van Groei en Bloei Nederland en Opens internal link in current windowexcursies. Ieder jaar is er een tuinenreis. Incidenteel vindt er een stekjesmarkt plaats. De lezingen worden gegeven in het Fulco theater in IJsselstein. U leest dit in de Tuinwijzer die de leden 5 x per jaar ontvangen en op onze website. Niet leden zijn ook welkom maar betalen slechts €3,- entree.

Wie weet halen we u over om lid te worden, want het tuinieren is een besmettelijk virus!

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin:125 mm regen