Diversen

De Tuinheeren

Woensdag 17 september hebben we een avond gehad met informatie en het showen van tuingereedschap van topkwaliteit. Er stond een complete winkeluitrusting klaar toen we binnenkwamen. Een echte liefhebber, de heer Louis Deka van De Tuinheeren, die na zijn pensioen hiermee begonnen is, vertelde over het ontstaan van het bedrijf.

Hij heeft een website winkel en staat veel op beurzen. Via zijn website www.detuinheeren.nl kun je zien waar je hem dit jaar nog kunt ontmoeten.

Met veel enthousiasme werd ieder stuk gereedschap getoond en er werd ons gewezen op de punten waar je op moet letten bij aanschaf van het gereedschap. Helaas is er een heleboel te koop dat tijdens het gebruik erg tegenvalt. Veel gereedschap komt uit het buitenland en wordt door de eigenaar zelf uitgezocht. Hij staat achter ieder product wat hij meegenomen had en hij vertelde ons waar het gemaakt wordt.

Na afloop was het voor iedereen mogelijk gereedschap te kopen. Doordat je ter plekke kon pinnen werd dit volop gedaan! Wat er tekort was, kwam hij de volgende dag persoonlijk bij je thuis brengen.

Als u klikt op Opens external link in new windowfotoalbum ziet u foto's van deze avond.

Naar boven

meer

 

 

 

14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923