Diversen

Kerstavond

Merel Dorssers

De laatste avond van het jaar is alweer achter de rug. We hadden een grote opkomst (ongeveer 45 mensen), zelfs opmerkelijk veel mannen. De zaal was in kerstsfeer en we hadden twee activiteiten op het programma.

Merel Dorssers maakte voor ons twee kerststukken. Iedereen kon duidelijk zien hoe het stuk gemaakt werd. Daarna konden de mensen zich opgeven om de beschrijving per e-mail te ontvangen. Bovendien is de beschrijving ook op de website te lezen. Klik hiervoor op werkbeschrijving kerststuk. Het was opvallend stil en men was erg onder de indruk van de stukken die gemaakt waren. Deze waren na afloop ook te koop.

Na de pauze hadden we een prachtige film over Maleisië. Ineke en Koos Schuddemat namen ons mee op hun reis die zij in 2007 gemaakt hadden. Eerst gaf Ineke aan de hand van een powerpoint presentatie uitleg over het land, allerlei bloemen en begroeiing. Daarna volgde de film met muziek erbij. Je kreeg een indruk van het contrastrijke land met de bossen en de verschillende diersoorten en de enorme steden met hoge gebouwen, waar veel mensen woonden.

Tijdens de film hebben we op het volgende jaar een glaasje Glühwein gedronken. De avond was rond half elf afgelopen. Het bestuur kijkt met voldoening terug op deze avond. De enthousiaste reacties en de vele complimenten die we kregen, geven ons voldoende motivatie om het volgend jaar weer door te gaan. Wij hopen iedereen weer te zien.

Als u op Opens external link in new windowfotoalbum klikt, ziet u nog meer foto's van deze kerstavond.

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915