Diversen

Nieuwsbrief april 2016 nr. 4

De vierde digitale nieuwsbrief (april 2016, 1e jaargang) van Groei&Bloei Roden en omstreken is verschenen. Vier keer per jaar kunt u een nieuwsbrief verwachten, in september, november, januari en april. De leden waarvan we geen emailadres hebben, ontvangen alleen het jaarprogramma in september per post. We hopen dat iedereen die digitaal bereikbaar is, rechtsreeks of via anderen (kinderen, kleinkinderen, buren, enz.) zijn/haar emailadres aan ons doorgeeft (info@roden.groei.nl), zodat wij u volledig kunnen informeren. 

De nieuwsbrieven zijn ook op onze website geplaatst www.roden.groei.nl. 

 

Schedegeelster

Plantjesdag 2016

De plantjesdag 2016 zal plaatsvinden op zondag 8 mei van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van de Paardestal, Hooghaar 1, 9321 XW te Peize. (tel 050-5032003)

Op deze dag worden weer allerlei vaste en eenjarige planten aangeboden, waaronder bijzondere exemplaren. Om ervaringen uit te wisselen over planten en andere zaken kunt u even neerstrijken op het gezellige tuinterras voor een kopje koffie, al of niet met een lekker stuk taart of cake.

Wij hopen alle deelnemers van de voorgaande jaren te mogen begroeten, maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Indien u interesse heeft of opnieuw wilt deelnemen neem dan voor 26 april contact met ons op. De voorwaarden kunt u vinden op onze website www.roden.groei.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 8 mei.

Contact kunt u opnemen met Thea van Gool, 06-53582346 of info(at)vangoolbv.nl

 

 

 

Sponsoren

Open Tuinenweekend

Open tuinenweekend 18/19 juni 2016

 

Wie doet er mee?

Veel mensen vinden het leuk om tuinen te kijken, maar lopen niet zomaar ergens binnen.

We zoeken dus mensen die hun tuin willen openstellen tijdens het landelijk open tuinenweekend.

Het is geweldig leuk om mensen in de tuin te krijgen die komen genieten van al het moois, en dan weer inspiratie opdoen voor hun eigen tuin.

Contacten leggen, informatie uitwisselen, gezellig samen door de tuin wandelen, dat is het doel van het open tuinenweekend.

Uw tuin hoeft niet groot, of perfect te zijn, u moet er over kunnen vertellen en er zelf enthousiast over zijn.

U kunt beide dagen open zijn, of alleen op zaterdag of alleen op zondag.

Aan u wanneer u bezoekers wilt ontvangen.

Geef uw tuin op voor het open tuinenweekend en laat anderen meegenieten van uw tuin.

 

Voor opgave als deelnemer of voor informatie kunt u mij per mail bereiken: trijntjekleefman(at)xs4all.nl

Bellen kan natuurlijk ook: 050-7370040, graag uw reactie of aanmelding voor 1 mei.

Trijntje Kleefman.

Bosanemoon

En dan nog dit ....

Bestuurs- en commissieleden gezocht

 

 

Onze voorzitter is sinds  de laatste  jaarvergadering, na een periode van 5 jaar, gestopt met haar taken. Deze worden nu waargenomen door de overige bestuursleden. U begrijpt het al, wij zijn naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter m/v. Voelt u wat voor deze taak en wilt u weten hoe het bestuur reilt en zeilt, dan kunt u altijd na overleg een bestuursvergadering bijwonen.

Bedenk: ”Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan”

Ook een aantal commissietaken worden op dit moment uitgevoerd door bestuursleden. Om het bestuur te ontlasten zou het fijn zijn als wij een aantal nieuwe commissieleden mogen begroeten.

Wilt u zich op deze manier nuttig maken voor uw vereniging dan kunt u zich aanmelden bij het secretariaat. Ook voor vragen kunt u hier terecht. E-mail: info(at)roden.groei.nl

Anita Hagevoort

secretaris

meer

 

 

 

11
Sep
TOMATENOOGST
08
Sep
Zomerijver