Nieuwsbrief april 2016 nr. 4

De vierde digitale nieuwsbrief (april 2016, 1e jaargang) van Groei&Bloei Roden en omstreken is verschenen. Vier keer per jaar kunt u een nieuwsbrief verwachten, in september, november, januari en april. De leden waarvan we geen emailadres hebben, ontvangen alleen het jaarprogramma in september per post. We hopen dat iedereen die digitaal bereikbaar is, rechtsreeks of via anderen (kinderen, kleinkinderen, buren, enz.) zijn/haar emailadres aan ons doorgeeft (info@roden.groei.nl), zodat wij u volledig kunnen informeren.

De nieuwsbrieven zijn ook op onze website geplaatst www.roden.groei.nl.

Schedegeelster

Plantjesdag 2016

De plantjesdag 2016 zal plaatsvinden op zondag 8 mei van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van de Paardestal, Hooghaar 1, 9321 XW te Peize. (tel 050-5032003)

Op deze dag worden weer allerlei vaste en eenjarige planten aangeboden, waaronder bijzondere exemplaren. Om ervaringen uit te wisselen over planten en andere zaken kunt u even neerstrijken op het gezellige tuinterras voor een kopje koffie, al of niet met een lekker stuk taart of cake.

Wij hopen alle deelnemers van de voorgaande jaren te mogen begroeten, maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Indien u interesse heeft of opnieuw wilt deelnemen neem dan voor 26 april contact met ons op. De voorwaarden kunt u vinden op onze website www.roden.groei.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 8 mei.

Contact kunt u opnemen met Thea van Gool, 06-53582346 of info(at)vangoolbv.nl