Groentips & Groeninfo

Open Tuinen gevraagd....

In 2016 hadden we 4 avonden, in 2017 waren het er 2.
In 2018 was het voor ons niet meer mogelijk om als bestuur zelf voldoende tuinen te vinden en een avond te organiseren, maar gelukkig  staken de leden van het Jagersveld de hoofden bij elkaar, en waren er toch 5 tuinen tijdens 2 avonden te bewonderen. 

Het blijft elk jaar een goed gewaardeerd onderdeel op ons programma. Afhankelijk van het weer genieten elke avond zo'n 20 tot 30 bezoekers (soms nog meer en soms wat minder) van twee of meer particuliere tuinen in Lelystad. Met hier of daar een kopje koffie of thee, en vooral heel veel oh's en ah's. Bezoekers genieten, tuineigenaren krijgen een boost van de reacties.

Kortom... ook in 2019 willen we graag een aantal tuinen bezoeken. Dit kan echter alleen met jouw medewerking, want het bestuur ziet zelf geen mogelijkheid dit te organiseren.

Daarom deze oproep!

Ben je de trotse eigenaar van een mooie tuin? En zou je het leuk vinden om samen met wat anderen tuinliefhebbers uit je directe omgeving volgend tuinjaar je tuin te laten zien aan mede tuinfans? Neem dan contact op met Tineke of Miranda. Zo delen we genietmomenten en inspiratie!

meer

 

 

 

Heb je al een kijkje genomen in de nieuwe webshop van Groei&Bloei?

 

 

17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST