Dit jaar luidt het thema van de (H)eerlijke Herfstfair;  “Natuurlijk groen”. En dat moet duidelijk worden op het evenement in Beekbergen op 7 en 8 september.

Shoppen, smullen, workshops bijwonen en genieten van optredens? Als dat niet als een mooi dagje uit klinkt! En nog groen ook!

Op de komende (H)eerlijke Herfstfair laat Groei & Bloei Apeldoorn als organisator zien dat ‘groen doen’ tegenwoordig een eitje is. Er is volop aandacht voor milieuvriendelijk, ecologisch, biologisch en duurzaam. Zonder dat het verplicht voelt natuurlijk.

Behalve volop shoppen en ouderwets smullen op het evenement, kunnen de bezoekers zich eveneens vergapen aan optredens die verspreid over de fair te vinden zijn. Ook zijn er diverse workshops en demonstraties, zoals schapendrijven met bordercollies en bloemschikken. Inspiratie opdoen voor een nieuwe look kan tijdens modeshows, de innerlijke mens verwennen kan bij de vele kraampjes op de horecapleinen.

En zoals ieder jaar is er ook voor kinderen meer dan genoeg te beleven. Zij kunnen een Kinder-doe-kaartje kopen om een kaarsje te dompelen, te bloemschikken, te grabbelen, helpen bij het schapendrijven en nog veel meer. Zoals gebruikelijk wordt het heerlijk en eerlijk tegelijk. Kom langs en laat je/u verrassen!

Toegang:

Volwassenen                €4,=

Groei&Bloei leden op vertoon van pas €3,=

Kinderen 4 – 14 jaar    €2,=

Kinderen 0 – 4 jaar     gratis

Parkeren per auto        €2,=

Kijk nu alvast op: www.herfstfair-apeldoorn.nl

ons promotiefilmpje; youtu.be/1dU3vggxPAQ

en op facebook: (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn.

De (H)eerlijke Herfstfair,

7 en 8 september 2019

Tuincentrum Het Hoogeland,

Limburg van Stirumweg 19, Beekbergen.

Hulp gezocht voor de Herfstfair

Er zijn verschillende taken te vervullen. Zoals:

• Enkele weken vóór de fair in een team helpen met het ophangen van spandoeken en billboards door de hele stad en dit na de fair weer ophalen.
  • De dagen vóór de fair helpen met het aankleden en decoreren van het fair terrein en na de fair weer verwijderen.
  • .Tijdens de fair kassadiensten, controles uitvoeren, hand en spandiensten, lunch klaarmaken, vrijwilligerscafé bestieren enzovoorts.

Vind u het leuk om in een team Groei & Bloeiers te werken aan het welslagen van onze fair, wend u zich dan tot Ans Veldkamp, liefst per mail:  aluimes@hetnet.nl

Mannequins gezocht

Tijdens de komende (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn worden op de podiumwagen modeshows verzorgd door de fa. Oggi. Daarvoor zoeken we mannequins.

Lijkt het u leuk om ook eens op de catwalk (lees podiumwagen) mooie kleding te showen? Meld u zich dan aan.

Er zijn tijdens de 2 fairdagen (zaterdag 7 en zondag 8 september) 3 shows per dag. U hoeft ze natuurlijk niet allemaal te lopen, 1 dag is ook goed of enkele shows kan ook. Er is een ladyspeaker aanwezig die de kleding die u showt beschrijft.

Als u dit leuk vindt stuur dan in mail met info wanneer u kunt naar: martnederhof@planet.nl Hij stuurt uw gegevens dan door naar Oggi die u dan zal benaderen voor bijzonderheden als maat enz.

Mart Nederhof

Timmerman/vrouw gezocht

Voor de fair zoeken we iemand die afvalbakken kan timmeren naar n voorbeeld.

We willen beter afval scheiden tijdens de fair. Nu zijn er enkele voorbeelden gemaakt door het Hoogeland maar ze hebben geen capaciteit om er meer te maken en we willen er n stuk of 10.

Hebt u tijd en zin en ruimte om ons hier mee te helpen? Neem dan even contact op 06-54270820 of liever nog n mailtje naar martnederhof@planet.nl  dan neem ik contact met u op.

Mart Nederhof

Herfstbloeiers