Activiteiten & Actueel

Hulp gezocht voor de Herfstfair

Er zijn verschillende taken te vervullen. Zoals:

  • Enkele weken vóór de fair in een team helpen met het ophangen van spandoeken en billboards door de hele stad en dit na de fair weer ophalen.
  • De dagen vóór de fair helpen met het aankleden en decoreren van het fair terrein en na de fair weer verwijderen.
  • .Tijdens de fair kassadiensten, controles uitvoeren, hand en spandiensten, lunch klaarmaken, vrijwilligerscafé bestieren enzovoorts. 

Vind u het leuk om in een team Groei & Bloeiers te werken aan het welslagen van onze fair, wend u zich dan tot Ans Veldkamp, liefst per mail:  aluimes@hetnet.nl 

Mannequins gezocht

Tijdens de komende (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn worden op de podiumwagen modeshows verzorgd door de fa. Oggi. Daarvoor zoeken we mannequins. 

Lijkt het u leuk om ook eens op de catwalk (lees podiumwagen) mooie kleding te showen? Meld u zich dan aan. 

Er zijn tijdens de 2 fairdagen (zaterdag 7 en zondag 8 september) 3 shows per dag. U hoeft ze natuurlijk niet allemaal te lopen, 1 dag is ook goed of enkele shows kan ook. Er is een ladyspeaker aanwezig die de kleding die u showt beschrijft. 

Als u dit leuk vindt stuur dan in mail met info wanneer u kunt naar: martnederhof@planet.nl Hij stuurt uw gegevens dan door naar Oggi die u dan zal benaderen voor bijzonderheden als maat enz.

Mart Nederhof

Timmerman/vrouw gezocht

Voor de fair zoeken we iemand die afvalbakken kan timmeren naar n voorbeeld. 

We willen beter afval scheiden tijdens de fair. Nu zijn er enkele voorbeelden gemaakt door het Hoogeland maar ze hebben geen capaciteit om er meer te maken en we willen er n stuk of 10. 

Hebt u tijd en zin en ruimte om ons hier mee te helpen? Neem dan even contact op 06-54270820 of liever nog n mailtje naar martnederhof@planet.nl  dan neem ik contact met u op. 

Mart Nederhof

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915