Workshops 2019

De WORKSHOPS worden gegeven voor alle bloem- en tuinliefhebbers. Dus alle leden van Groei & Bloei (maar ook niet-leden) zijn van harte welkom.

Aan de hand van een voorbeeld geeft de docent uitleg over het te maken stuk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de aanwezige materialen. De docent zal u met raad en daad bijstaan.

De workshops zijn volledig verzorgd, dus inclusief de benodigde materialen.

Zelf meenemen: draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak, big shopper of kratje voor vervoer.

Meldt u zich tijdig aan want er is altijd veel belangstelling voor onze compleet verzorgde workshops.

Per workshop is aangegeven wat de uiterlijke aanmelddatum is; dit in verband met het inkopen van de benodigde materialen. Aanmelden na genoemde datum is niet mogelijk.

Mogen wij u even voorstellen: Sandra Westerveld – Los

Na de opleiding tot bloemist is zij samen met haar toenmalige collega Jacqueline in 1992 een bloemenwinkel begonnen genaamd ‘Bloembinderij het Blauwe Druifje’. Na vele jaren in de bloemen wilde zij watanders en is ander werk gaan doen.

Maar toch bleef haar hart bij de bloemen. Sinds 2018 is zij weer terug in haar oude, vertrouwde vak onder de naam Mint & Mimosa.

Ze is blij dat ze met haar handen weer mooie creaties kan maken.

Zij is veelzijdig met bloemen. Alles op het gebiedvan bloemen en styling. Zij werkt voor bedrijven/particulieren en restaurants en verzorgt trouw- en rouwwerk.

Daarnaast geeft Sandra ook workshops en wij hebben haar gevraagd twee workshops voor ons te willen verzorgen en dat zijn geworden: W1 HERFST en W2 KRANSEN WIKKELEN.

Zomerijver