Redacteur Natuurpalet

Ik ga eind dit jaar verhuizen (mijn woning is inmiddels verkocht) en ik heb dan ook geen tijd meer beschikbaar om alleen het Natuurpalet en de nieuwsbrief samen te stellen.
Wél wil ik nog het volgende nummer samen met een nieuwe redacteur opzetten maar dan zal die zich wel moeten melden!

Sinds begin dit jaar is er herhaaldelijk in Natuurpalet en Nieuwsbrief een oproep geweest voor een nieuwe redacteur maar helaas heeft zich nog niemand gemeld.

De komende maanden maak ik wel nog de nieuwsbrief maar als er geen opvolging komt houdt mijn werk voor de vereniging per 1 oktober aanstaande op.

Vindt u het van belang dat de nieuwsvoorziening voor de vereniging (Natuurpalet en Nieuwsbrief) blijft bestaan meldt u zich dan s.v.p. aan.
Ik ben bereikbaar op mailadres:

J.VAN.GERVEN(at)PLANET.NL

Bloemendingetjes