Rabo Clubkas Campagne

Groei&Bloei afdeling Meierijstad doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Uden Veghel stemmen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €170.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Groei&Bloei afdeling Meierijstad, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Groei&Bloei afdeling Meierijstad belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken!

Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Groei&Bloei afdeling Meierijstad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Uden Veghel.

Op maandag 21 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt. Wij hopen veel stemmen te krijgen.

Bedankt voor uw steun!

De Schakel
Hoofdstraat 53, 5461 JC Veghel.
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923