Activiteiten & Actueel

Geertje Kluin en Albert Breman

Lubbers Goarn 9

49824 LAAR DUITSLAND

 

www.lubbersgoarn.com
Beschrijving van de tuin:

Nét over de grens bij Coevorden ligt onze landelijke tuin. Na de aankoop van de boerderij in 2006 zijn we begonnen met de verbouw van ons woonhuis. Na de voltooiing in 2008 hebben we erf en tuin gerooid en zijn we gestart met de aanleg van onze landschappelijke tuin.

Vanuit een basisontwerp hebben we in verschillende fases vorm gegeven aan een combinatie van borders, gazon, vogel-bosjes, rozentuin en boomgaard voor oude fruitrassen. Ook moest er plaats zijn voor onze pony's, minivarkens en sierkippen. Daarnaast hebben we nog een andere hobby: het kweken van pompoenen. Ook hier hebben we een paar are voor ingeruimd.

Dit alles heeft onze agrarische tuin, van ongeveer 1 hectare groot, tot iets bijzonders gemaakt. Het is voor ons een plaats om te werken en te rusten, maar vooral ook om aandacht te hebben voor de natuur.

 

Tijdens de Open Tuindagen verwelkomen we u graag. We hopen dat ook ú geniet van een mooie rondwandeling of van het uitzicht op een van onze terrassen. De koffie/thee staat er voor u klaar.

 

Voor groepen of fotosessies is het mogelijk om een afspraak te maken via de 'Contact'-pagina op onze website.

meer

 

 

 

17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST