De gezamenlijke moestuinclub van de afdelingen ‘s-Hertogenbosch en Het Groene Woud opent het seizoen met een gezellige bijeenkomst om de plannen voor de komende maanden te bespreken. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.
We gaan het niet alleen hebben over de plannen van de club. Leden kunnen ook hun successen en teleurstellingen in hun moestuin delen en vertellen wat er in hun tuin dit jaar staat te gebeuren.

Het is inmiddels traditie dat er zaden, zaailingen en planten geruild kunnen worden en dat onze gastheer Kees de Langen ons rondleidt in zijn moestuin.

Wil je weten wanneer er weer een bijeenkomst is op het adres Lennisheuvel 42, 5281 LG in Boxtel?
Stuur dan een e-mail naarOpens window for sending email Marie-José Meertens .

De nieuwsbrief van G&B afdeling 's-Hertogenbosch wordt mede gesponsord door de adverteerders! Kijk op hun website door op onderstaande link te klikken en breng hen eens een bezoek!

Bas van der Bruggen

Rozenbedrijf de Vorst