Plantjesmarkt 20 april 2019 samen met WVT

Plantjesmarkt

Zaterdag 20 april 10.00-13.00 VvSO-WVT

Talinglaan 10, Bilthoven

Eenjarigen, vaste planten, fuchsia’s, groenteplantjes, kruidplantjes en leuke tuinartikelen

Traditioneel houdt Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. samen met VvSO- WVT in het voorjaar zijn jaarlijkse Plantjesmarkt. Op deze markt verkopen we een prachtige selectie van eenjarigen, opgekweekt door leerlingen van het Seystercollege - voorheen de praktijkschool - uit Zeist. De plantjes  worden met veel zorg, biologisch en zonder kunst- en hulpmiddelen opgekweekt. Dat geeft krachtiger en gezondere plantjes, die verderop in het seizoen een uitbundige bloei laten zien.

Naast deze eenjarigen bieden leden van onze afdeling een grote variëteit aan van door hen zelf, uit zaad of door delen, opgekweekte planten, die u voor een klein prijsje van hen kunt kopen. Opmerking: Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen, dat alle tafels verdeeld zijn.

Andere standhouders op deze markt zijn:

Tuinderij Eykenstein met biologische groenten (plantjes)

Agnes Kruiden met kruiden en kruidplantjes

Marja Kalisvaart met diverse producten en zelfgemaakte jam

Reinaerde, met een tafel vol prachtige door de cliënten gemaakte cadeauartikelen zoals kaarsen, vogelhuisjes en meer

Lita van Soest met een bloemschikdemonstratie

Promotiestand Groei&Bloei met een prachtig welkomstgeschenk voor nieuwe leden

Promotiestand Steenbreek De Bilt met veel informatie

Klik op de advertentie om naar de website van Van Ginkel tuinen te gaan
Klik op de advertentie om naar de website van De Bree compostering te gaan
De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant