Nieuwsbrief april 2017 nr. 8

Beste leden,

Nu is het dan  eindelijk zover: het is lente!

Overal is het groen aan het ontspruiten en doet het onze naam eer aan.

Groei en Bloei.

Dit is de laatste nieuwsbrief voor de vakantie. Ik wens u allen een fijne vakantie toe.

Ik ga zelf niet weg, misschien u ook niet, maar u en ik gaan dan in ieder geval dubbel genieten van onze tuinen.

Voorlopig hebben we een druk programma en dat begint met

Plantjesdag op 7 mei a.s. Bij de Paardestal , Hooghaar 1 te Peize

van 11.00 tot 16.00 uur.

Natuurlijk is er ook weer koffie en gebak!

Voor de bloemschikkers is er op 11 april a.s. een demonstratie in het dorpshuis te Nieuw Roden.

Verder in deze nieuwsbrief treft u de uitnodiging aan.

Dit geldt ook voor de tuinexcursie naar Park der Garten in Bad Zwischenahn te Duitsland. De datum staat vast en is 24 jullie a.s.

Ook in deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe u zich kunt opgeven en voor wanneer uw aanmelding binnen moet zijn.

Ongetwijfeld treffen we elkaar bij een of meerdere activiteiten.

Een heerlijke  lente en zomer en wij als bestuur zien u graag weer in september!

Thea van Gool

Namens het Bestuur Groei en Bloei Roden e.o.

foto: Bloedwortel (Sanguinaria canadensis)

Bloemschikdemonstratie

Plantjesdag 2017

De plantjesdag 2017 zal plaatsvinden op zondag 7 mei van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van de Paardestal, Hooghaar 1, 9321 XW te Peize. (tel 050-5032003)

Op deze dag worden weer allerlei vaste en eenjarige planten aangeboden, waaronder bijzondere exemplaren. Om ervaringen uit te wisselen over planten en andere zaken kunt u even neerstrijken op het gezellige tuinterras voor een kopje koffie, al of niet met een lekker stuk taart of cake.

Wij hopen alle deelnemers van de voorgaande jaren te mogen begroeten, maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Indien u interesse heeft of opnieuw wilt deelnemen neem dan voor 25 april contact met ons op. De voorwaarden kunt u vinden op onze website www.roden.groei.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 7 mei.

Contact kunt u opnemen met Thea van Gool, 06-53582346 of info(at)vangoolbv.nl