Ensemble "Pamoja"

Annemieke Hereijgers en Marleen de Bakker

Pamoja is een nieuw, uniek ensemble bestaande uit jonge, getalenteerde misici: dwarsfluitiste Annemieke Hereijgers en harpiste Marleen de Bakker. Incidenteel treden ze op als trio, maar vanavond komen ze als duo. Zij richten zich op verschillende muziekstijlen van J.S. Bach tot de hedendaagse componist T. Takemitsu.
Pamoja treedt veelvuldig op in diverse muziekpodia van Nederland, maar speelt daarnaast ook voor de stichting Live Music Now op bijzondere ‘concertlocaties’ waaronder ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en scholen voor speciaal onderwijs.

Annemieke Hereijgers won in 2007 het Benelux Fluitconcours voor Ensembles, waarna zij begon met haar conservatoriumopleiding in Amsterdam. Hier behaalde zij haar bachelordiploma klassiek dwarsfluit. De daarop volgende masteropleiding sloot zij uiteindelijk af met de waardering ‘zeer goed’. Naast het lesgeven en diverse freelance projecten richt Annemieke zich bovenal op kamermuziek. In 2016 nam Annemieke een beurs van het Han Lammers Fonds in ontvangst; zij overtuigde de jury met haar bevlogenheid en passie voor muziek.

De jonge, getalenteerde harpiste Marleen de Bakker begon op 8 jarige leeftijd met harplessen aan de muziekschool te Hilversum. Haar talent werd al snel ontdekt en een aantal jaren later begon zij haar studie aan het Utrechts Conservatorium. Hier kreeg ze o.a. les van de wereldberoemde harpiste en docente Erika Waardenburg. In 2015 sloot ze hier haar masterstudie af met een 9,5. Marleen heeft inmiddels diverse prijzen bij (internationale) concoursen gewonnen.

Locatie: Lancaster Garden, Lindeweg 6, Emmeloord
Aanvang 19.30 uur (tuin open 19.00 uur)

Voor kaartverkoop klik Opens internal link in current windowHIER

Opens internal link in current windowTerug naar het overzicht