Activiteiten & Actueel

Jeroen Sweers en Arnoud de Graaff

Arnoud de Graaff
Jeroen Sweers

 

Pianist Jeroen Sweers & saxofonist Arnoud de Graaff brengen u een avond vol jazz, boogie-woogie, New orleans, soul en een vleugje rock 'n' roll in de stijl van Jerry Lee Lewis en Fats Domino.  Laat u meevoeren naar het Amerika van de jaren 20, 30, 40 en 50 met dit swingende duo.

Jeroen Sweers, pianist en zanger, staat in Nederland alom bekend als een Boogie-Woogie virtuoos. Hij trad op met Jaap Dekker in theatershow the Grand Piano Boogie Train en deed veel nationale en internationale festivals aan met zijn eigen Jeroen Sweers Boogie Woogie band. Zo speelde hij o.a. op festivals in Noorwegen, Zwitserland, Zuid Korea, Frankrijk, Engeland, Duitsland en België.

Arnoud de Graaff is de saxofonist en heeft de laatste jaren zijn sporen verdiend in de jazz- en popmuziek. Zo is hij o.a. bekend van zijn werk met popdiva Caro Emerald. Met haar staat hij op het album dat het langst op nummer 1 heeft gestaan ooit in de Nederlandse hitlijsten. Regelmatig is Arnoud op tournee in het buitenland, zoals Arizona, de VS en in Brazilië met de instrumentale funk band ‘The Jig’. Ook heeft hij meerdere malen opgetreden tijdens het North Sea Jazz festival.

Locatie: Lancaster Garden, Lindeweg 6, Emmeloord

Aanvang 19.30 uur (tuin open 19.00 uur)

Voor kaartverkoop klik Opens internal link in current windowHIER

 

Terug naar het overzicht

 

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923