Violist Adriaan Stoet en pianist Harold Kooij.

Adriaan Stoet en Harold Kooij

Sinds 2005 treden de muzikale vrienden Adriaan Stoet en Harold Kooij samen op. Een optreden voor Hare Majesteit Beatrix behoort tot één van hun hoogtepunten, evenals een reeks nieuwjaarsconcerten met o.a. het Jeugdsymfonieorkest “de Vuurvogel”, en het onlangs nieuw uitgebrachte album met als titel “Vivaldi Still got the Blues”. Met deze titel wordt de brede interpretatie aangeduid die de beide heren hebben ten aanzien van klassieke muziek te verbinden met het hedendaagse.

Pianist Harold Kooij is een energieke muzikale duizendpoot die jazz, pop en musical kan combineren met klassieke muziek. Met verschillende concerten en cd opnames en als arrangeur heeft hij zijn naam gevestigd als veelzijdig improvisator en begeleider van grote muziekprojecten.

Adriaan Stoet meesterviolist studeerde in binnen- en buitenland en behaalde cum laude zijn solistendiploma bij de vermaarde Philippe Hirshhorn. Op vrijwel alle Nederlandse podia heeft hij in combinatie met verschillende orkesten en solisten opgetreden. Als docent is hij werkzaam aan Artez conservatorium en de Zwolse vioolacademie. Een zeer gepassioneerd musicus met soms bijna onhoorbaar zacht vioolspel tot zeer krachtig, ritmisch en uitbundig. Altijd trefzeker en loepzuiver!

Locatie: Galerie de Paardenstal Art & Garden, Noordenmiddenweg 2-1, Espel

Aanvang 16.00 uur (tuin open 15.30 uur)

Voor kaartverkoop klik Opens internal link in current windowHIER

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST