Algemene beschrijving: Hoe staan we er voor?

Om u een overzicht te geven van de landelijke ontwikkeling van het ledenaantal publiceren wij deze informatie. Net als bij de afdelingen is het van belang dat we actieve leden moeten krijgen om de vereniging, maar ook onze afdeling levend te houden. Het ledenaantal van onze afdeling is niet verontrustend maar actieve leden is zowel landelijk als ook bij onze afdeling zorgwekkend. Misschien kunt u nog eens kijken of u in de gelegenheid bent daadwerkelijk mee te doen.

Leden en afdelingen
In 2018 starten we 130 afdelingen en 32.000 leden (prognose). Graag zouden we zien dat er veel actieve leden bij komen. Dit om onze vereniging vitaal te houden. En daarbij geldt, hoe actiever de leden, hoe groter de binding. En voor het vitaal houden van onze vereniging is dit van groot belang om een goede basis te creëren in (aanwas van) bestuursleden, commissieleden en vrijwilligers die een helpende hand bieden bij activiteiten.

GROEI&BLOEI afd IJSSELSTEIN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE, ENTHOUSIASTE VOORZITTER.

MELDT U AAN!! WIJ HEBBEN U NODIG!!

De Tuinwijzer!!!

Op de voorpagina zijn de volgende bomen in herfsttinten afgebeeld:

• Malus 'Evereste' of sierappel
  • Fagus sylvatica of beuk
  • Quercus robur of zomereik
  • Carpinus betulus ‘Fastigiata’ of haagbeuk

Wilt u De Tuinwijzer digitaal doorbladeren? Dat kan!!

KLIK HIER

Onder in het scherm kunt u via een pijltje door De Tuinwijzer heen bladeren.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”