Activiteiten & Actueel

Tuinfotografie

Een mooie lezing door Hans Clauzing op woensdag 28 februari 2018, 20.00 uur, in het NME-centrum in Houten (Keercamp 13).

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn nieuwe tuinboek in maart 2015, “Inspirerende Tuinideeën, van stadstuin en kwekerij tot landelijke tuin”, heb ik deze lezing samengesteld. Verschillende tuinen, van groot tot klein en van stads- tot landelijke passeren de revue. Planten uit de tuinen noem ik met naam en toenaam en ook een toelichting op het ontstaan en bijzondere anekdotes sla ik niet over. 

Voor de fotografen onder de bezoekers van de lezing, vertel ik regelmatig, op een begrijpelijke manier, hoe een foto tot stand is gekomen. Tijdens deze lezing zal ik hier de nadruk opleggen.
Zo nu en dan sta ik tijdens de lezing weer even in de schoenen van mijn oude beroep als biologieleraar en geef ik uitleg over botanische bijzonderheden die ik in tuinen ben tegengekomen.

Kortom een zeer gevarieerde lezing met voor ieder wat wils! Deze avond zijn mijn boeken tegen een gereduceerd tarief en gesigneerd te verkrijgen.

Hans Clauzing

Aanmelden is verplicht en gaat via de agenda, klik hier.