Presentatie

Op maandag 3 september 2018 zal Harry Pierik uit Zwolle een presentatie geven met als titel:

Vormgeving in groen, een artistieke uitdaging.

Lezing met uiteenlopende voorbeelden van door Harry Pierik ontworpen tuinen, variërend van de tuin achter een rijtjeshuis, geveltuintjes in de openbare ruimte tot boerderijtuin, begraafplaats, rotonde of landgoed.

Deze tuinen vallen op door hun bijzondere vormgeving en hun natuurlijke uitstraling met een grote diversiteit aan soorten. Elke tuin is een rijk gedetailleerde eenheid.
Ze zijn het hele jaar door verrassend en spannend, maar ook  rustgevend en harmonieus.
Deze tuinen zijn zowel een levend schilderij als praktisch, met zithoek, zandbak of schommels.
Tuinen die het landschap binnenlaten of juist lelijke voorwerpen aan het oog onttrekken.
Onderhoudsvriendelijke tuinen waar je geen seizoen op uitgekeken raakt.
De tuinen van Harry Pierik vallen op door hun bijzondere vormgeving met een grote diversiteit aan plantensoorten.
Ze zijn het hele jaar door verrassend en spannend, maar tegelijkertijd  rustgevend en harmonieus.

Meer informatie?

www.tuinharrypierik.nl

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Entree leden: gratis.

Entree niet-leden: €3,--.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919