Presentatie 1 okober 2018

Op maandag 1 oktober 2018 zal Rixt Langeveld van de Korenbloemtuinen een presentatie geven met als thema: Natuurlijk Tuinieren.

Door het inrichten van tuinen met volop ruimte voor groen kunnen mensen van natuur dichtbij huis genieten. Een toename van verharding in de tuin was in de afgelopen jaren populair. De belangstelling voor Natuurrijk tuinieren neemt toe. De nadelige gevolgen van tegeltuinen: wateroverlast, achteruitgang van de biodiversiteit en verhoging van de temperatuur, kunnen worden opgelost door Natuurrijk tuinieren.

Wat is Natuurrijk tuinieren en hoe pas ik dat toe in de tuin zijn de onderwerpen van de lezing die Rixt van Gosliga van tuinadviesbureau De Korenbloem op 1 oktober geeft.

Het onder de aandacht brengen van de meerwaarde van groen is de rode draad binnen haar bedrijf.

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Entree leden: gratis.

Entree niet-leden: €3,--.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919