Presentatie

Op maandag 5 november 2018 zal de heer Jan Nicolai een presentatie geven met als onderwerp:

De natuur in ZO Drenthe

Middels foto’s, filmpjes en andere zaken laat ik u kennismaken met de ‘natuurspecialiteiten’ van ZO Drenthe. Want er valt in ons gebied wat dat betreft veel te beleven.

Onder andere roeken, ijsvogels, gierzwaluwen, kerkuilen en vleermuizen zullen aan bod komen. Stuk voor stuk bijzondere dieren waar veel over te vertellen is. Maar ook de duizenden orchideeën op natuurterrein Klinkenvlier zijn meer dan de moeite om besproken te worden.

Ook geef ik tips om bijzondere plaatsen te bezoeken. Waar bijzondere waarnemingen gedaan kunnen worden. Waar de natuur beleefd kan worden.

Ik verheug me er op u mee te kunnen laten genieten

U bent van harte welkom om 20.00 uur in De Boerhoorn, Hoofdstraat 133 te Dalerveen.

De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Entree leden: gratis.

Entree niet-leden: €3,--.

In de pauze zal er een verloting worden gehouden.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919